Wat is de investering?

Alright! Je bent enthousiast en nieuwsgierig naar de volgende stap. Ik vertel je graag meer! Ik heb drie pakketten en ze zijn voor dezelfde prijs, of je nu kinky foto’s, boudoirfoto’s, modeportretten wilt of iets anders.


Pakketten:

Standaard Pakket

Dit pakket bevat:

 • Coaching en poseer hulp
 • Thee, koffie of frisdrank
 • 1,5 uur shoot tijd
 • 3 outfit wissels
 • 3 set wissels
 • 9 bewerkte foto’s

€250

€ 206,61 zonder BTW (21%)

Deluxe Pakket

Dit pakket bevat:

 • Coaching en poseer hulp
 • Thee, koffie of frisdrank
 • 2,5 uur shoot tijd
 • 5 outfit wissels
 • 5 set wissels
 • 15 bewerkte foto’s

€400

€ 330,58 zonder BTW (21%)

Platinum Pakket

Dit pakket bevat:

 • Coaching en poseer hulp
 • Thee, koffie of frisdrank
 • 3 uur shoot tijd
 • 5 outfit wissels
 • 5 set wissels
 • 25 bewerkte foto’s

€550

€ 454,55 zonder BTW (21%)

Extra foto’s kunnen voor €20 per foto worden bijgekocht. Dus als je na de shoot besluit dat je er meer wilt, is dat geen probleem.


Extra add-ons:

Makeup Service

Laat mij je make-up doen! Ik heb een gevarieerde make-up kit die past bij elke huidskleur, gezichtsvorm en make-upvoorkeuren. Valse wimpers en mascara zijn inbegrepen (die je mee naar huis mag nemen!)

€50

€ 41,32 zonder BTW (21%)

Foto Gallerij

Wil je zelf de foto’s selecteren, dan is dit mogelijk! Ik kan een online galerij voor je maken, zodat je kunt kiezen welke foto’s je door mij wilt laten bewerken.

€75

€ 61,98 zonder BTW (21%)

Foto album of muur kunst

Misschien wil je de foto’s wel afgedrukt hebben in een album of op canvas! Dit zou een mooie optie zijn als je de foto’s aan iemand cadeau doet of voor aan de muur.

Prijs is afhankelijk van het product

Duo shoot

Koppelshoots zijn zo leuk! Je mag je liefde en lust voor elkaar vieren en voor altijd vastleggen. Het is een geweldige ervaring om te delen. Maak van het door jou gekozen pakket een koppelshoot door de duo shoot add-on toe te voegen.

€150

€ 123,97 zonder BTW (21%)

Trio shoot

Als één lover niet genoeg is en je deze ervaring met twee andere mensen wilt delen, dan is dit de extra add-on voor jou. Of je nu vrienden, geliefden of speelpartners bent, verander het pakket dat je hebt gekozen in een trio-shoot door de trio shoot add-on toe te voegen.

€250

€ 206,61 zonder BTW (21%)

Kwartet Shoot

Misschien ben je een polyamoreus liefdesnest, of misschien ben je swingers. Hoe je relatie ook is, als je met vier mensen een shoot wilt doen, dan kan dat helemaal! Maak van het door jou gekozen pakket een viertalshoot door de kwartet shoot add-on toe te voegen.

€325

€ 268,60 zonder BTW (21%)


Als je budget geen van de hier beschreven opties toelaat, maar je toch heel graag een shoot wilt doen, kun je me een e-mail sturen en vragen naar de opties voor een laag inkomen. Ik wil toegankelijk blijven, dus ik ben bereid om te onderhandelen wat ik voor je kan doen. Houd er echter rekening mee dat dit mijn werk is en dat ik ook een bedrijf moet runnen en rekeningen moet betalen.


Veelgestelde Vragen

Bied je betalingsregelingen aan / Kan ik in termijnen betalen?
Nee. Je betaalt het pakket in de aanbetaling om de shoot in te plannen en op de dag van de shoot. De make-up service en de fotogalerij-add-ons moeten ook op de dag van de shoot worden betaald. Als je extra foto’s wilt toevoegen of een album of wall art wilt kopen, kun je die na de shoot kopen. Maar er worden geen producten naar je verstuurd voordat de volledige betaling door mij is ontvangen.

Hoe lang duurt het voordat ik een shoot kan plannen, en wanneer zijn de foto’s klaar?
Mijn beschikbaarheid is niet altijd hetzelfde, maar meestal kan ik binnen drie weken een plekje voor je vinden. Ik bewerk de foto’s binnen een week. Als je de add-on fotogalerij hebt gekozen en je kiest zelf de foto’s, dan begin ik met bewerken nadat ik je definitieve selectie heb ontvangen, dus dan is het een week vanaf dat moment.

Welke betaalmethoden bied je aan?
Je kan betalen door overschrijving, Tikkie of Paypal.


Yay, je wilt de shoot boeken! Of wil je me wat vragen stellen? Dat is ook prima! Je kunt hier een bericht achterlaten:


Kleine Lettertjes

Deze prijzen zijn voor niet-commerciële shoots, de beelden worden dus niet verkocht, en je bent geen commercieel merk. Voor commerciële shoots heb ik hogere tarieven. Voor sekswerkers, die de hogere tarieven niet hoeven te betalen, maak ik een uitzondering op deze regel, ook voor hen gelden de tarieven op deze pagina.

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten indien ik moet reizen.

Alle prijzen zijn exclusief hotel/bnb kosten als je ervoor kiest om de shoot in een hotel of bnb te doen.

Create a website or blog at WordPress.com