Kledingkast

Welkom in de “client closet”: ontketen je sensualiteit!

Als gepassioneerd kink- en boudoirfotograaf begrijp ik dat elke fotoshoot een unieke kans is om je innerlijke verlangens te verkennen en te omarmen. Daarom ben ik verheugd om je kennis te laten maken met de kledingkast – een voortreffelijke collectie lingerie, kleding en boeiende kink-uitrusting die speciaal is samengesteld voor je onvergetelijke fotoshoot sessie met mij.

Ik vraag €7,50 per item/setje wat je wilt lenen. Voor latex items is de fee €20, als dit van toepassing is dan staat er een sterretje bij. Geef voor de shoot door welke items je interesseren, dan zorg ik dat ze voor je klaarliggen. Uiteraard is alles schoon en hygiënisch. Je hoeft natuurlijk niks te lenen, je kan ook je eigen kleding meenemen!

Met de nadruk op duurzaamheid, empowerment en zelfexpressie, biedt de kledingkast een breed scala aan ensembles en accessoires die zijn uitgezocht om je verbeelding te prikkelen en jouw fantasieën tot leven te brengen. Veel van de items zijn tweedehands, omdat ik graag ethisch en eco-friendly te werk ga. Mogelijk zitten er nog niet veel items in jouw maat bij, ik werk hier momenteel hard aan!

Tip: Neem een simpele string mee, zodat je de items kan passen voor de shoot. Dan hoef ik niet alles te wassen wat je maar heel even hebt aangehad! Als we in een setje gaan shooten, dan hoef je de string niet aan te houden. Het is vaak mooier zonder, en het gaat dan toch in de was.

Lingerie

Kleding

Accessoires

Kink-gear