Swan's Seduction

Empowering Kink & Boudoir Photographer

Over Mij

Wie is Luca van Swan’s Seduction?

Luca van der Zwaan is een non-binaire fotograaf, content creator en model. Als fotograaf laat ik mijn klanten graag zien hoe mooi en geweldig ze zijn. Het is altijd mijn bedoeling om ze een beter gevoel over zichzelf te geven als de shoot klaar is. Afgezien van de shoot zelf, geniet ik met volle teugen van het postproductieproces, de make-up en de styling. Het samenbrengen van alle elementen om mijn visies om te zetten in foto’s is waar ik het voor doe.

Waardering: 5 uit 5.

Ik heb erg genoten van mijn shoot met Luca. Alles ging qua communicatie lekker duidelijk. De shoot zelf ging lekker vlot wat ik zelf heel erg prettig vond. Ik ben heel erg blij met de resultaten zou zoo weer een keer doen, echte aanrader!

— Melissa

Waardering: 5 uit 5.

Luca is a great photographer who knows how to capture your best looks and makes you feel comfortable with everything! Definitely recommend shooting with her :) I’ll be going back soon for my 3rd shoot with Luca.

— Caro

Ik geloof dat iedereen mooi is, ongeacht maat, huidskleur, leeftijd, hoeveelheid tattoos enz. Zelfliefde is een reis, en ik heb door mijn modellen-ervaring geleerd dat jezelf op prachtige foto’s zien je zelfvertrouwen echt kan vergroten.

Zelf ben ik iemand die weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en heb me niet altijd gerespecteerd gevoeld door fotografen. Daarom ben ik fotografie gaan doen, ik maak sensuele foto’s voor positiviteit en empowerment van het lichaam.

Luca van der Zwaan

Create a website or blog at WordPress.com