Swan's Seduction

Empowering Kink & Boudoir Photographer

Werkwijze

Met mijn werkwijze wil ik een naadloze en betekenisvolle ervaring bieden, vanaf het eerste contact tot het moment dat je je prachtige foto’s in handen hebt. Samen creëren we een uniek proces waarin jouw sensualiteit en kracht tot bloei kunnen komen.

Stappen

Stap 1

Boek je fotoshoot

Je neemt contact met me op via email, Whatsapp of het contactformulier. Ik zal snel bij je terug komen, en mogelijke vragen beantwoorden, en samen plannen we dan een datum in. Ik vraag je welk pakket je wilt, en of je er add-ons bij wilt. Zodra ik je aanbetaling heb ontvangen wordt je datum definitief, en staat je shoot in mijn agenda!

Stap 2

Communicatie en brainstormen

Ik stuur je een boekingsbevestiging, en een handige PDF met allemaal informatie die je kan helpen voor de shoot. Er staat informatie in over hoe je het beste outfits kan kiezen, hoe je je kan voorbereiden, en nog veel meer!

We houden contact via Whatsapp, waar jij je vragen kan stellen en kan brainstormen, en je misschien wel plaatjes kan delen die je inspireren voor de fotografie, of de makeup en styling. Zo weet ik wat je mooi vindt en zitten we op één lijn.

Stap 3

Eén week van te voren

We zetten de laatste puntjes op de i, en jij begint met je beauty prep, en je past je outfits aan, of vraagt bij mij items uit de Kledingkast aan. Ik zorg dat ze gewassen voor je klaarliggen.

Je kan nu ook al het restbedrag betalen, of dit kan op de dag zelf.

Stap 4

fotoshoot dag!

Je komt naar mijn thuisstudio, of ik reis naar je gekozen locatie. We kletsen eerst even met een kopje thee of wat fris, zodat we elkaar een beetje kunnen leren kennen. Als je mijn makeup service hebt geboekt, zal ik daarna met je make-up beginnen.

Bij elke fotoshoot creëer ik een veilige omgeving waarin jij je krachtig en gewaardeerd voelt, zodat je vol vertrouwen kunt schitteren op jouw eigen unieke manier. Ik bied volledige begeleiding bij het poseren en help je om jouw “inner goddess” naar voren te laten komen.

Als je het nog niet hebt gedaan, maak je nu het restbedrag over.

Stap 5

selecteren en bewerken

Deze stap is afhankelijk van of je de “Foto Gallerij” add-on hebt geboekt bij je shoot.

Optie A: Je hebt NIET de Foto Gallerij add-on geselecteerd
Ik kies foto’s voor jou, het aantal ligt aan welk pakket je hebt gekozen. Ik hou rekening met de technische dingen waar fotografen op letten, maar ik hou ook rekening met jouw pijnpunten, en juist de dingen waar jij trots op bent!

Optie B: Je hebt WEL de Foto Gallerij add-on geselecteerd
Ik stuur je binnen een week een link waarmee je een account kan maken op deze website, ik bouw dan speciaal voor jou een online portaal. Daar maak ik een gallerij, en jij kunt daar bijna alle onbewerkte foto’s zien. Alléen de echt mislukte foto’s zijn er door mij al uitgeplukt. Je kunt daar aangeven welke foto’s je bewerkt wilt hebben.

Nu begin ik met het bewerken, en je ontvangt binnen 1-2 weken je foto’s!

Stap 6

de reveal

Je hebt er gelukkig niet zo lang op moeten wachten, maar toch, dit is wel een heel spannend moment! Ik stuur je de digitale foto’s via een download link.

Als je extra foto’s wilt toevoegen of een album of wall art wilt kopen, kun je die nu kopen. Je kunt tot een maand na de shoot extra foto’s toevoegen of albums en wall art kopen.

Als je een album of wall art hebt besteld, kun je die na een maand op komen halen. Dit is mijn voorkeur, omdat verzenden wat risicovoller en onpersoonlijker is. Maar uiteraard ga je niet naar huis voordat we samen het resultaat hebben bekeken en we herinneringen hebben gedeeld over jouw toffe fotosessie.

Kom je van ver, of is ophalen niet handig? Dan kan ik het verzenden met een door jou gekozen postbezorger. Dit is dan wel op jouw kosten, en ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade of kwijtgeraakte goederen.

Jij bepaalt of ik foto’s mag publiceren of niet. Als dat mag, kun je kiezen welke ik mag delen. Ik zal altijd je beslissing respecteren als je de foto’s privé wilt houden.

Ik streef ernaar de schoonheid van je authenticiteit vast te leggen en je te inspireren om je sexy zelf zonder excuses te omarmen.

Luca van Swan’s Seduction

Heb je er zin in?

Het plannen van een sensuele fotoshoot is altijd een goed idee, ongeacht de gelegenheid! Of je jezelf nou wilt trakteren, een mijlpaal wilt vieren, een dag helemaal voor jezelf wilt hebben of je geliefde wilt verrassen met een verzameling sensuele foto’s van jou, het kan allemaal!

Het is een prachtige ervaring die vaak een enorme boost geeft aan je zelfvertrouwen.

Start het proces en begin met stap 1:

Create a website or blog at WordPress.com