Swan's Seduction

Empowering Kink & Boudoir Photographer

Veelgestelde Vragen

Omdat het doen van een shoot een beetje spannend kan zijn, dacht ik dat het goed zou zijn om een pagina met veelgestelde vragen te maken, waar ik een aantal van de vragen beantwoord die ik vaak krijg. Heb je een andere vraag, neem dan gerust contact op!

Vragen over de shoot

Moet ik weten hoe ik moet poseren, of moet ik van te voren al poses voorbereiden?

Het kan helpen als je al een aantal poses in gedachten hebt, die je misschien hebt gezien op andere foto’s die ik heb gemaakt, of op pinterest. Maar voel je alsjeblieft niet onder druk gezet om dit te doen, ik ben de professional en ik zal je helpen houdingen te vinden die werken voor jouw “vibe” en lichaamstype!

Moet ik x deel van mijn lichaam laten zien voor een boudoir/fetisj/erotische shoot?

Het is jouw feestje schat! Jij bent de baas. Je moet nooit iets doen waar je je niet prettig bij voelt. Jij vertelt me wat je wel en niet wilt dragen.

Hoeveel outfits zal ik meenemen?

Ik bied verschillende pakketten aan, met het aantal outfits vermeld in de pakketbeschrijving. Ik zou je aanraden om één extra outfit mee te nemen, dus als er iets kapot gaat, of je besluit dat je je niet prettig voelt, kun je iets anders aantrekken.

Neem ook schoenen en accessoires mee! Misschien sieraden, of iets meer kinky zoals een halsband etc. Ik heb wat accessoires die we ook kunnen gebruiken.

Is het inclusief haarstyling en makeup?

Je kunt mij je make-up laten doen! Zorg ervoor dat je dit een paar dagen van tevoren vraagt, zodat ik mijn penselen kan schoonmaken en andere voorbereidingen kan treffen. Ik ben niet erg bedreven in haar, dus je zou je eigen haar moeten doen, of je kan een kapper inhuren.

Photoshop je mijn foto’s?

Ja, ik bewerk altijd de foto’s die ik maak. Ik strijk je contouren wat glad, maak je huid schoon, breng highlights en schaduwen aan, fix je lingerie of verwijder labels en andere afleidende zaken. Ik zal je niet dunner maken, of je uiterlijk fundamenteel veranderen, want je bent al prachtig!!

Sommige dingen zijn persoonlijk, zoals sommige mensen willen dat ik striae verwijder en anderen niet. Als u wilt dat ik cellulitis, striae, littekens enz. wegwerk, laat me dit dan weten, want dit laat ik normaal gesproken zitten.

Deel je mijn foto’s?

Tenzij je een TFP-contract of een model release hebt ondertekend, zal ik de foto’s nooit delen zonder jouw expliciete toestemming. Ik begrijp de zeer persoonlijke en intieme aard van een fotosessie, dus dit is jouw beslissing om te nemen, niet de mijne. Als je me toestemming geeft om afbeeldingen te plaatsen, kun je zelf aangeven welke en of je getagd wilt worden of niet.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Dat hangt af van welk pakket je hebt gekozen / hoeveel outfits je meeneemt. Ook als je je make-up al van te voren hebt gedaan scheelt dat wat tijd, want als ik je make-up doe tijdens de shoot duurt dit ongeveer 45 minuten. Over het algemeen duurt een shoot tussen de 1 en 3 uur.

Moet ik persé lingerie of latex dragen?

Je kunt dragen wat je wilt! Het doel is om je er mooi uit te laten zien en je mooi te laten voelen, en dat kan op veel verschillende manieren worden bereikt, afhankelijk van je gender expressie, stijl, comfortniveau en nog veel meer factoren. Dus als je een avondjurk wilt dragen, geweldig! Maar een oversized hoodie is ook helemaal gaaf! Of een kinky catsuit? Awesome!

Ik ben ouder dan / niet zo dun als / niet zo ervaren als de modellen op je website. Kan ik dan nog wel een shoot boeken?

Natuurlijk! Veel van mijn modellen zijn ouder dan 35 en sommige vallen ver in de grote maten. Maar niet iedereen vindt het prettig dat ik hun foto’s online laat zien, dus veel foto’s die ik publiceer zijn van (semi)professionele modellen. Ik zal afbeeldingen maken waar JIJ er mooi uit zal zien, en je hoeft jezelf niet met anderen te vergelijken!

Mag ik mijn vriendin / zus / nicht meenemen naar de shoot?

Ik werk het liefst een-op-een met jou, zodat ik een betere connectie met je kan krijgen, en zodat we geen van beiden worden afgeleid of onzeker worden van de toeschouwer. Vaak kan een “publiek” je zelfbewuster maken. Maar als je echt het gevoel hebt dat je je meer op je gemak voelt met iemand erbij die je kent, kan die komen. Laat het me echter van tevoren weten.

Vragen over Luca van Swan’s Seduction

Welke talen spreek je?

Ik spreek vloeiend Engels en Nederlands. Ik heb ervoor gekozen om in het Engels te schrijven op mijn sociale media om een breder publiek te bereiken, maar ik ben geboren en getogen in Nederland.

Waar zit je thuisstudio gevestigd?

In Amsterdam Nieuw-West, vlakbij het Osdorpplein. Het exacte adres is Martini van Geffenstraat 113. Maar voel je niet verplicht om in mijn studio te shooten! We kunnen de fotoshoot ook bij jou thuis doen, in een hotelkamer, buiten in een bos, in een BDSM studio of waar je maar wilt! Houd er rekening mee dat als het niet in mijn studio is, van je wordt verwacht dat jij betaalt voor de locatie en mijn reiskosten.

Wat is je fotografie stijl?

Ik vind het moeilijk om het onder woorden te brengen, maar ik ga het proberen. Mijn belangrijkste focus ligt op het empoweren van de klanten, en ervoor zorgen dat ze zich prachtig en krachtig voelen. Dit kan in een kinky, donkere en grungy setting zijn, of met een schattige en kleurrijke toon. Ik gebruik graag creatieve verlichting, unieke perspectieven en artistieke postproductie om de verhalen van mijn klanten te vertellen en hun schoonheid en persoonlijkheid naar voren te brengen.

Waarom ben je fotograaf geworden?

Mijn opleiding was in styling, met een focus op mode. Ik vond het leuk, maar het kon me niet helemaal boeien. Ik heb ook een achtergrond in fetisj-modellenwerk, en nogmaals, ik vond het leuk, maar het was geen echte passie.

Een vriendin vroeg me of ik foto’s van haar mocht maken, zodat ze zich zelfverzekerder zou voelen en ze mooie foto’s van zichzelf zou hebben. Ik ging akkoord en toen klikte alles. Ik kon mijn kennis van styling, make-up en poseren combineren tot één vaardigheid: fotografie! Ik heb alles geleerd over de technische aspecten van belichting, camera’s en postproductie, en nu heb ik echt mijn passie in het leven gevonden!

Create a website or blog at WordPress.com